Beoordelingen 9.2


Gebaseerd op 441 beoordelingen
Stéphanie V.
12 juni 2020
" Goed! Harde werkers!"
Nicole Vermeulen
06 juni 2020
" Wat een harde werkers. Denken goed mee en alles tot in de puntjes geregeld. Als ik iemand mag aanraden dan zijn zijn het wel. Topteam!"
Susanne
03 juni 2020
" Hele fijne verhuizing gehad. Hele vriendelijke medewerkers die hard hebben gewerkt om alles zo vlot mogelijk over te verhuizen naar mijn nieuwe huis. Mijn soepelste en fijnste verhuizing tot nu toe."
Monique
10 mei 2020
" Perfect geregeld. Jongens waren top."
Elly
08 mei 2020
" Wat een goede service en wat een fijne mannen die de verhuizing hebben gedaan. Echt TOP ??"
R. Cornelisse
07 mei 2020
" Zeer positief"
Irene
22 april 2020
" Geweldige service!"
Julia
19 maart 2020
" Hele voorspoedige verhuizing met drie aardige jongens. Kon niet beter."
Karin
21 februari 2020
" Zeer positief"
Anoniem
04 februari 2020
" Ze zijn van goede wil maar de enthousiaste studenten hebben wel behoefte aan sturing."
Anoniem
27 januari 2020
" Geweldig aardige verhuizers, fijne gezellige dag gehad, ze werken heel hard, alles ging supersnel en heel netjes. Ze gaan heel zorgvuldig met je spullen om en zetten alles op de juiste plaats. Hele fijne communicatie! Dit was de tweede keer dat ze ons verhuisden!"
Robert
06 januari 2020
" Al diverse keren voor onze familie laten werken. Komen alle afspraken keurig na werken netjes en hard tegen een nette prijs."
Anoniem
04 december 2019
" Betrouwbaar en goed verhuisbedrijf met super communicatie!"
Anoniem
08 oktober 2019
" Prettige en relaxte studenten. Harde werkers!"
Gabor Kardos
05 oktober 2019
" 100% satisfaction, frankly. Guys were nice and polite, spoke English with me, worked smoothly and cautiously. Don’t plan on moving again soon, but would surely come here again for assistance."
Kloosterman
16 september 2019
" Na een klein misverstand in de planning begonnen de verhuizers iets later dan gepland. Kan gebeuren. Zorgvuldig werd bekeken wat er allemaal verhuisd moest worden. En er werd zorgvuldig omgegaan met de te verhuizen meubels. De medewerkers waren erg vriendelijk! En ze werkten hard! Wij zijn erg tevreden over Studentmovers en zou ze aanraden als mensen mij zouden vragen of ik een goed verhuisbedrijf ken. Dankjewel mannen! PS wat ook fijn is is dat je de verhuisdozen al eerder kunt ophalen en de dozen, welke nog in goede staat zijn, weer terug kunt brengen naar 't bedrijf en per doos een bedrag ontvangt."
Tom Vogten
16 augustus 2019
" Super verhuizing. Snel, efficiënt, zorgvuldig, compleet. Toffe gasten. Boven verwachting."
Stephanie
14 augustus 2019
" Super tevreden,aardige,nette,hartwerkende jongens. Wij zijn een groot gezin,maar zonder al te veel stres in een dag over!"
Bianca
13 augustus 2019
" Wat een geweldige service, leuke mensen en gaan goed met je spullen om en zetten alles op de juiste plek. En omdat ze eerder klaar waren was de prijs lager! Top bedrijf zal het zeker aanraden!"
Lees alle beoordelingen

Uw verhuizing compleet geregeld binnen 5 minuten.

Veelgestelde vragen

Meer vragen?