Reviews 9.2


Based on 470 Reviews
Mirjam
13 April 2021
" Prettig contact vooraf en acht, fijne verhuizers, gericht op oplossingen en meedenken."
Van Driel Sarah
06 April 2021
" Zeer tevreden!"
Lenting
26 March 2021
" Prima ervaring! Netjes gewerkt, vriendelijk, goede communicatie."
Kristian
16 March 2021
" Zeer goed!"
Joost
15 March 2021
" Erg tevreden, leuk team en goede prijs!"
Kroon
08 March 2021
" Vrijdag 5 maart jl. mijn verhuizing laten doen door Student Movers. Beide jonge mannen hebben dit prima gedaan. Ze waren aan elkaar gewaagd en hebben lekker doorgewerkt in een ontspannen sfeer. Wij waren heel tevreden en zouden hen zeker opnieuw benaderen."
Hans Heering
01 March 2021
" Wat een fijne verhuizing, zeer vriendelijke gezellige jongens die van aanpakken weten en dat alles zeer netjes omgaan met alle spullen. TOP!!!."
Francine
26 February 2021
" Persoonlijk, positief en betaalbaar!"
Annemarie, Den Bosch
10 February 2021
" Uitstekend!"
Aaldert van Weelden
08 February 2021
" Ik zag tegen de verhuizing op maar we zijn snel en soepel verhuisd. Professionele, vriendelijke, hardwerkende , meedenkende jongens. Chapeau!"
Stefan
05 February 2021
" Heb voor een ander gekozen"
Bibi
15 January 2021
" Fijn contact met Stephan, duidelijke offerte gekregen en super vriendelijke, hardwerkende jongens. Zeer tevreden over!! Ze denken mee en in oplossingen, erg fijn!"
Fam Feijen
14 January 2021
" Ruime voldoende en harde werkers"
Vedran
13 January 2021
" Volledig voorzien in behoefte, ontzettend klantvriendelijk, top dienstverlening!"
Mirjam Horsten
29 December 2020
" Vriendelijke verhuizers, die hard werken en goed meedenken. Een aanrader!"
Milly van den heuvel
17 December 2020
" Super leuke spontane gasten. Werken hard en binnen no-time zat de verhuizing erop!"
Stijn Stas
15 December 2020
" Zeer prettige en professionele service"
Tanja Hendriks
09 December 2020
" Wat n toppers! Vriendelijk, harde werkers, pakken alles aan.. en n aanrader ?"
Ronald ter Heegde
03 December 2020
" Fijn bedrijf. Goede service, en vriendelijke verhuizers. Ben erg tevreden!! Prijs/ kwaliteit wordt waargemaakt!!!!"
Eveline
01 December 2020
" Vakkundig, professioneel, oplossingsgericht en vriendelijk! Blij met deze verhuizers! Vooraf een goede inschatting en ze denken fijn mee en komen met creatieve oplossingen. Zeer tevreden."
Read all reviews

Your move complete settled within 5 minutes.

Frequently Asked Questions

The cost of a house removal depends on a few factors. The most important factors are; the volume of your inventory, the distance between the old and the new house and the choice if you want to use our disassembling service including assembling or not.
Is it a big move, for example a family home? Then we advise you to plan a move at least 4 to 8 weeks in advance. You can schedule smaller removals such as apartments or just the large furniture 2 to 4 weeks in advance.
You can save on moving costs by using your own manpower together with our movers. In addition, you may consider moving the vulnerable items, and possibly some of the boxes, before moving out.
More questions?