Reviews 9.2


Based on 484 Reviews
Susan de Jong
21 June 2021
" Heel fijne verhuisservice! Van te voren goed contact gehad met Stephan. Ook de website gaf ons goed van te voren aan wat we konden verwachten. De jongens, Stephan en Ibe en later Noah en Jan, waren echte aanpakkers. En dat met 30 graden, hadden we het niet zonder hen gekund."
Prive
31 May 2021
" Goed gewerkt, flexibel, vriendelijke jongens"
Peter van de Ven
28 May 2021
" Zeer positieve ervaring, dacht dat door ongunstige woonsituatie het erg lang zou gaan duren op het oude adres, maar het was daar binnen 2 uur geklaard. Ook monteren, demonteren ging vlot"
Claudia Pereira
20 May 2021
" The experience was fantastic. I recommend this company to everyone who needs to make changes. Very punctual, very careful during the move, quick and helpful. Nothing was damaged or dirty, everything was delivered and assembled in perfect condition. Always in good spirits and impressive polite behavior. High quality service."
Cris
19 May 2021
" Aardige jongens, goede service en flexibel met de aanvraag en dienstverlening"
Student Movers
18 May 2021
" Super vriendelijke verhuizers die snel, hard en vakkundig werken. Ben super tevreden en dát voor een goede prijs!"
Tatiana
15 May 2021
" Snelle en professionele verhuizing"
Marleen van Weenum
13 May 2021
" Fijn en vlot samengewerkt met Stefan, Gijs, Fer en Noah."
Ab van Weenum
13 May 2021
" Gisteren heel soepel verhuisd! Mannen weten van aanpakken en zijn lekker gezellig! Fijn gewerkt met zijn allen!"
Jan & Jolanda
06 May 2021
" Hele fijne soepele en snelle vakkundige verhuizing met Gijs en Mo!"
Lea Albers
05 May 2021
" Gisteren een fijne verhuizing gehad, alles liep soepel en ging ook allemaal vrij vlot. Eerder klaar dan verwacht."
Sham
03 May 2021
" Inexpensive and reliable"
Kirya
03 May 2021
" Top! Onze verhuizing verliep soepel, er wordt meegedacht, hard gewerkt en het is gezellig. Ik zie geen reden waarom een duurder verhuisbedrijf beter zou zijn."
Maaike
26 April 2021
" We hebben een hele fijne probleemloze en snelle verhuizing gehad dankzij de hulp van student movers"
Mirjam
13 April 2021
" Prettig contact vooraf en acht, fijne verhuizers, gericht op oplossingen en meedenken."
Van Driel Sarah
06 April 2021
" Zeer tevreden!"
Lenting
26 March 2021
" Prima ervaring! Netjes gewerkt, vriendelijk, goede communicatie."
Kristian
16 March 2021
" Zeer goed!"
Joost
15 March 2021
" Erg tevreden, leuk team en goede prijs!"
Kroon
08 March 2021
" Vrijdag 5 maart jl. mijn verhuizing laten doen door Student Movers. Beide jonge mannen hebben dit prima gedaan. Ze waren aan elkaar gewaagd en hebben lekker doorgewerkt in een ontspannen sfeer. Wij waren heel tevreden en zouden hen zeker opnieuw benaderen."
Read all reviews

Your move complete settled within 5 minutes.

Frequently Asked Questions

The cost of a house removal depends on a few factors. The most important factors are; the volume of your inventory, the distance between the old and the new house and the choice if you want to use our disassembling service including assembling or not.
Is it a big move, for example a family home? Then we advise you to plan a move at least 4 to 8 weeks in advance. You can schedule smaller removals such as apartments or just the large furniture 2 to 4 weeks in advance.
You can save on moving costs by using your own manpower together with our movers. In addition, you may consider moving the vulnerable items, and possibly some of the boxes, before moving out.
More questions?