Reviews 9.2


Based on 497 Reviews
Kim
22 November 2021
" Super. Twee keer verhuisd met behulp van de toppers. Echt harde werkers, met verstand van verhuizen, voorzichtig met spullen. Echt van meerwaarde bij een grote verhuizing. Iedere cent waard!!"
Heleen
25 October 2021
" In een woord "Excellent" Super ervaring met Student Movers. Met uiterst behulpzame, verfrissende, probleemoplossende, vrolijke, enthousiaste studenten en gedreven studenten een verhuisdag meegemaakt. Ze weten goed in te schatten wat voor de eigenaren belangrijk is, hoe ze zaken moeten aanpakken. Ze zijn voorzichtig met je spullen, letten goed op dat niets wordt beschadigd. Stephan de oprichter bij het inventariseren van de boedel mee hoe je zaken zo efficiënt mogelijk kan aanpakken, wat je zelf kunt doen om de kosten zo laag mogelijk te maken en niet gemaakte uren worden niet in rekening gebracht. Kortom meer dan aan te bevelen. Heleen"
Frank Houben
30 October 2021
" Zeer soepele verhuizing gehad dankzij Student Movers. Goed contact en snelle reactie vooraf met duidelijke offerte. Handige rekentool via de site. De studenten waren ervaren, handig, sterk en bovendien zeer plezierig om mee te werken. We hadden meer dan we hadden verwacht (minder van tevoren zelf kunnen verhuizen) en daarom nog wat extra dozen van Student Movers gekregen. Maar ze waren zelfs nog sneller klaar dan in de offerte en dat is mooi meegenomen omdat op daadwerkelijke aantal uren wordt afgerekend. Top prestatie van een super verhuisbedrijf. Zonder twijfel een aanrader."
Travis Wilkes
18 October 2021
" It was a wonderful experience from start to end. They did a pre-inspection at our house and worked with us to figure out the best estimate of cost and provided some great advice (labeling the floor plan of our new house with simple codes and then putting those codes on each box was a huge time saver). On the day we had 3 movers who were very professional, kind and helpful. They arrived on time and worked diligently throughout the day. I would recommend this company to anyone moving."
Piatkowski
15 October 2021
" Jong vlot en sterk"
Noud Van de Ven
12 October 2021
" Het was een zonnige dag. Al een goede basis voor een plezierige verhuisdag met eigen mensen en drie medewerkers van Student Movers. En het werd een geweldige dag. De aanpak van de verhuizers was prima. Het zijn hardwerkende en gezellige mensen. In de pauzes hadden we gezorgd voor de inwendige mens en dat hadden de Movers dubbel en dwars verdiend."
paul van twist
27 September 2021
" positef"
Heijmans
21 September 2021
" We zijn heel erg tevreden over jullie werk, jammer dat er een klein probleem was met de auto, waardoor er olie lekte op de oprit. We vertrouwen erop dat dit opgelost wordt. Voor de rest alleen maar lof.Groeten Mechie en Mart"
Nieuwe Start Woonzorg
16 September 2021
" Tevreden over de snelheid, nauwkeurigheid en behulpzaamheid."
Bas
06 September 2021
" In augustus heeft Student Movers 2 verhuizingen voor ons gedaan, over beide verhuizingen zijn we ontzettend tevreden. Een team van harde maar ook slimme werkers, vriendelijk en behulpzaam. Gijs heeft beide verhuizingen geleid en deed dat super, hij heeft duidelijk veel ervaring en pakt de zaken slim aan. Al onze spullen zijn heelhuids aangekomen en ook de huizen zijn niet beschadigd. Ik raad Student Movers zeker aan."
MK
06 September 2021
" Reageren snel en adequaat"
Wendy Wesseling
10 August 2021
" Wij zijn van de week belachelijk snel verhuisd van Best naar Westerhoven door 2 geweldige heren van dit bedrijf. Ze hadden onze huisraad in no time in de vrachtwagen zitten en na het rijden stond alles ook binnen no time weer op zijn plek in het nieuwe huis! Uiteindelijk waren we zelfs stukken goedkoper uit dan van te voren was gepland. En als we het zelf hadden gedaan waarschijnlijk bijna evenveel kwijt geweest aan huur voor een bus. Wij zijn echt dolblij met de geweldige service!!!"
Bureau voor Architektuur ir. H. Eltink
02 August 2021
" Wij zijn zeer tevreden"
Susan de Jong
21 June 2021
" Heel fijne verhuisservice! Van te voren goed contact gehad met Stephan. Ook de website gaf ons goed van te voren aan wat we konden verwachten. De jongens, Stephan en Ibe en later Noah en Jan, waren echte aanpakkers. En dat met 30 graden, hadden we het niet zonder hen gekund."
Prive
31 May 2021
" Goed gewerkt, flexibel, vriendelijke jongens"
Peter van de Ven
28 May 2021
" Zeer positieve ervaring, dacht dat door ongunstige woonsituatie het erg lang zou gaan duren op het oude adres, maar het was daar binnen 2 uur geklaard. Ook monteren, demonteren ging vlot"
Claudia Pereira
20 May 2021
" The experience was fantastic. I recommend this company to everyone who needs to make changes. Very punctual, very careful during the move, quick and helpful. Nothing was damaged or dirty, everything was delivered and assembled in perfect condition. Always in good spirits and impressive polite behavior. High quality service."
Cris
19 May 2021
" Aardige jongens, goede service en flexibel met de aanvraag en dienstverlening"
Student Movers
18 May 2021
" Super vriendelijke verhuizers die snel, hard en vakkundig werken. Ben super tevreden en dát voor een goede prijs!"
Tatiana
15 May 2021
" Snelle en professionele verhuizing"
Read all reviews

Your move complete settled within 5 minutes.

Frequently Asked Questions

The cost of a house removal depends on a few factors. The most important factors are; the volume of your inventory, the distance between the old and the new house and the choice if you want to use our disassembling service including assembling or not.
Is it a big move, for example a family home? Then we advise you to plan a move at least 4 to 8 weeks in advance. You can schedule smaller removals such as apartments or just the large furniture 2 to 4 weeks in advance.
You can save on moving costs by using your own manpower together with our movers. In addition, you may consider moving the vulnerable items, and possibly some of the boxes, before moving out.
More questions?