Reviews 9.2


Based on 489 Reviews
Nieuwe Start Woonzorg
16 September 2021
" Tevreden over de snelheid, nauwkeurigheid en behulpzaamheid."
Bas
06 September 2021
" In augustus heeft Student Movers 2 verhuizingen voor ons gedaan, over beide verhuizingen zijn we ontzettend tevreden. Een team van harde maar ook slimme werkers, vriendelijk en behulpzaam. Gijs heeft beide verhuizingen geleid en deed dat super, hij heeft duidelijk veel ervaring en pakt de zaken slim aan. Al onze spullen zijn heelhuids aangekomen en ook de huizen zijn niet beschadigd. Ik raad Student Movers zeker aan."
MK
06 September 2021
" Reageren snel en adequaat"
Wendy Wesseling
10 August 2021
" Wij zijn van de week belachelijk snel verhuisd van Best naar Westerhoven door 2 geweldige heren van dit bedrijf. Ze hadden onze huisraad in no time in de vrachtwagen zitten en na het rijden stond alles ook binnen no time weer op zijn plek in het nieuwe huis! Uiteindelijk waren we zelfs stukken goedkoper uit dan van te voren was gepland. En als we het zelf hadden gedaan waarschijnlijk bijna evenveel kwijt geweest aan huur voor een bus. Wij zijn echt dolblij met de geweldige service!!!"
Bureau voor Architektuur ir. H. Eltink
02 August 2021
" Wij zijn zeer tevreden"
Susan de Jong
21 June 2021
" Heel fijne verhuisservice! Van te voren goed contact gehad met Stephan. Ook de website gaf ons goed van te voren aan wat we konden verwachten. De jongens, Stephan en Ibe en later Noah en Jan, waren echte aanpakkers. En dat met 30 graden, hadden we het niet zonder hen gekund."
Prive
31 May 2021
" Goed gewerkt, flexibel, vriendelijke jongens"
Peter van de Ven
28 May 2021
" Zeer positieve ervaring, dacht dat door ongunstige woonsituatie het erg lang zou gaan duren op het oude adres, maar het was daar binnen 2 uur geklaard. Ook monteren, demonteren ging vlot"
Claudia Pereira
20 May 2021
" The experience was fantastic. I recommend this company to everyone who needs to make changes. Very punctual, very careful during the move, quick and helpful. Nothing was damaged or dirty, everything was delivered and assembled in perfect condition. Always in good spirits and impressive polite behavior. High quality service."
Cris
19 May 2021
" Aardige jongens, goede service en flexibel met de aanvraag en dienstverlening"
Student Movers
18 May 2021
" Super vriendelijke verhuizers die snel, hard en vakkundig werken. Ben super tevreden en dát voor een goede prijs!"
Tatiana
15 May 2021
" Snelle en professionele verhuizing"
Marleen van Weenum
13 May 2021
" Fijn en vlot samengewerkt met Stefan, Gijs, Fer en Noah."
Ab van Weenum
13 May 2021
" Gisteren heel soepel verhuisd! Mannen weten van aanpakken en zijn lekker gezellig! Fijn gewerkt met zijn allen!"
Jan & Jolanda
06 May 2021
" Hele fijne soepele en snelle vakkundige verhuizing met Gijs en Mo!"
Lea Albers
05 May 2021
" Gisteren een fijne verhuizing gehad, alles liep soepel en ging ook allemaal vrij vlot. Eerder klaar dan verwacht."
Sham
03 May 2021
" Inexpensive and reliable"
Kirya
03 May 2021
" Top! Onze verhuizing verliep soepel, er wordt meegedacht, hard gewerkt en het is gezellig. Ik zie geen reden waarom een duurder verhuisbedrijf beter zou zijn."
Maaike
26 April 2021
" We hebben een hele fijne probleemloze en snelle verhuizing gehad dankzij de hulp van student movers"
Mirjam
13 April 2021
" Prettig contact vooraf en acht, fijne verhuizers, gericht op oplossingen en meedenken."
Read all reviews

Your move complete settled within 5 minutes.

Frequently Asked Questions

The cost of a house removal depends on a few factors. The most important factors are; the volume of your inventory, the distance between the old and the new house and the choice if you want to use our disassembling service including assembling or not.
Is it a big move, for example a family home? Then we advise you to plan a move at least 4 to 8 weeks in advance. You can schedule smaller removals such as apartments or just the large furniture 2 to 4 weeks in advance.
You can save on moving costs by using your own manpower together with our movers. In addition, you may consider moving the vulnerable items, and possibly some of the boxes, before moving out.
More questions?