Reviews 9.2


Based on 459 Reviews
Bibi
15 January 2021
" Fijn contact met Stephan, duidelijke offerte gekregen en super vriendelijke, hardwerkende jongens. Zeer tevreden over!! Ze denken mee en in oplossingen, erg fijn!"
Fam Feijen
14 January 2021
" Ruime voldoende en harde werkers"
Vedran
13 January 2021
" Volledig voorzien in behoefte, ontzettend klantvriendelijk, top dienstverlening!"
Mirjam Horsten
29 December 2020
" Vriendelijke verhuizers, die hard werken en goed meedenken. Een aanrader!"
Milly van den heuvel
17 December 2020
" Super leuke spontane gasten. Werken hard en binnen no-time zat de verhuizing erop!"
Stijn Stas
15 December 2020
" Zeer prettige en professionele service"
Tanja Hendriks
09 December 2020
" Wat n toppers! Vriendelijk, harde werkers, pakken alles aan.. en n aanrader ?"
Ronald ter Heegde
03 December 2020
" Fijn bedrijf. Goede service, en vriendelijke verhuizers. Ben erg tevreden!! Prijs/ kwaliteit wordt waargemaakt!!!!"
Eveline
01 December 2020
" Vakkundig, professioneel, oplossingsgericht en vriendelijk! Blij met deze verhuizers! Vooraf een goede inschatting en ze denken fijn mee en komen met creatieve oplossingen. Zeer tevreden."
F Kuy
22 November 2020
" Heel positieve ervaring. Goede verhuizers en mooi betaalbaar"
Martin
17 October 2020
" Deskundige en vriendelijke verhuizers. Gaan efficient met tijd en spullen om zodat je niet teveel betaald en dat alles op een vriendelijke manier. Helemaal Goed!"
Student Movers
09 October 2020
" Heel fijne dienst, vriendelijk en behulpsaam."
Hilde Bos
07 October 2020
" Super verhuizing. Spontane studenten die weten wat ze doen. Een echte aanrader! En veel goedkoper dan gedacht!"
Annemarie
28 September 2020
" Supersnelle verhuizing!"
Mick
01 September 2020
" Verhuizing van appartement op 3 hoog naar woning"
Jimmy hendriks
03 August 2020
" Topervaring! Aanrader"
Michael Broers
23 July 2020
" Great service, very polite and careful crew. They really helped to de-stress our relocation."
Hakan Erverdi
20 July 2020
" The team came exactly on the appointment time. They were really friendly. They carried everything without damaging. They finished slightly earlier than expected. They pushed the limits to load the car as much as possible. Really nice service to a very good price. I highly recommend."
St├ęphanie V.
12 June 2020
" Goed! Harde werkers!"
Nicole Vermeulen
06 June 2020
" Wat een harde werkers. Denken goed mee en alles tot in de puntjes geregeld. Als ik iemand mag aanraden dan zijn zijn het wel. Topteam!"
Read all reviews

Your move complete settled within 5 minutes.

Frequently Asked Questions

The cost of a house removal depends on a few factors. The most important factors are; the volume of your inventory, the distance between the old and the new house and the choice if you want to use our disassembling service including assembling or not.
Is it a big move, for example a family home? Then we advise you to plan a move at least 4 to 8 weeks in advance. You can schedule smaller removals such as apartments or just the large furniture 2 to 4 weeks in advance.
You can save on moving costs by using your own manpower together with our movers. In addition, you may consider moving the vulnerable items, and possibly some of the boxes, before moving out.
More questions?