Over ons

Movers Direct, voor een verhuizing zonder zorgen, snel en voor een goede prijs!

Moversdirect is hét meest innovatieve verhuisplatform van Nederland. Moversdirect biedt u direct inzicht in de verhuiskosten, en biedt u de mogelijkheid om voor elk budget uw ideale verhuizing te regelen. Het verhuizen van alleen de grote meubels, tot het volledig organiseren van uw verhuizing. Maar ook het regelen van opslag, verhuisliftservice of het demonteren en monteren van uw meubels behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard met de beste verhuisverzekering die er in de markt aanwezig is.

 

Geschiedenis

De ontstaansgeschiedenis van Moversdirect vindt zijn oorsprong bij Student Movers. Student Movers is opgericht door een ondernemende technische student, die samen met zijn vrienden in de weekenden en vakanties naast hun studie wat wilden bij verdienen.

Door het enorme succes van dit onderscheidend verhuisconcept Student Movers, is er een speciale verhuissoftware ontwikkeld met de naam Moversdirect.

 

Sinds 2016 hebben we deze software in de praktijk getest en doorontwikkeld, en is er uiteindelijk ook een platform aan gekoppeld. Met dit platform hebben wij onze overhead met ruim 80% kunnen verminderen, waardoor we onze klanten en medewerkers veel beter kunnen bedienen in hun behoeftes.

 

Uw verhuizing compleet geregeld binnen 5 minuten.

Veelgestelde vragen

De kosten van een verhuizing zijn afhankelijk van enkele factoren. De belangrijkste factoren zijn; de grote van de inboedel, de afstand tussen de woonadressen en de keuze of u de meubels door ons wil laten demonteren en monteren.
Gaat het om een grote verhuizing, bijvoorbeeld een eengezinswoning? Dan adviseren wij om minimaal 4 tot 8 weken van te voren een verhuizing in te plannen. Kleinere verhuizingen zoals appartementen of alleen de grote meubels kunt u 2 tot 4 weken van te voren bij ons inplannen.
U kunt besparen op de verhuiskosten door zelf mee te helpen door inzet van eigen mankrachten. Daarnaast kunt u overwegen om vooraf aan de verhuizing alvast de kwetsbare spullen te verhuizen, en eventueel een deel van de dozen.
Meer vragen?