Veelgestelde vragen


Verhuizen

Hier hebben wij een leuke video voor gemaakt. 

https://youtu.be/YeosQ5kjIYw

Natuurlijk! In stap 3 van de calculatie kunt u aangeven wat u door ons wil laten demonteren & monteren. In het prijsoverzicht na het invullen van uw gegevens kunt u de kosten hiervoor terug zien.

De kosten van een verhuizing zijn afhankelijk van enkele factoren. De belangrijkste factoren zijn; de grote van de inboedel, de afstand tussen de woonadressen en de keuze of u de meubels door ons wil laten demonteren en monteren.

Gaat het om een grote verhuizing, bijvoorbeeld een eengezinswoning? Dan adviseren wij om minimaal 4 tot 8 weken van te voren de verhuizing in te plannen. Kleinere verhuizingen zoals appartementen of alleen de grote meubels kunt u 2 tot 4 weken van te voren bij ons inplannen.

U kunt besparen op de verhuiskosten door zelf mee te helpen door inzet van eigen mankrachten. Daarnaast kunt u overwegen om vooraf aan de verhuizing alvast de kwetsbare spullen te verhuizen, en eventueel een deel van de dozen.

Ja, wij hebben een verhuislift in eigen beheer. 

Verhuisdozen huurt u bij ons voor € 0,50 p/stuk + € 1,50- borg. Wij hebben standaard verhuisdozen en boekendozen in ons assortiment. Dozen kunt u zelf ophalen of voor € 25,- bij u thuis laten bezorgen. Ophalen of inleveren kan elke zaterdag tussen 10-12u @ Rachmaninowlaan 2 te Eindhoven. Via de whatsapp kunt u de route opvragen. De huur van de dozen + borg worden pas in rekening gebracht na afloop van de verhuizing.

Zorg altijd dat u genoeg verhuisdozen in huis heeft. Verhuisfout #1 is met stipt; te weinig verhuisdozen. Het is zowel voor u als klant als voor onze verhuizers vervelend als er veel losse spullen zijn die niet ingepakt zijn in een verhuisdoos. Verhuisdozen zijn namelijk makkelijker te verplaatsen én te stapelen in de verhuiswagen en woning. Met losse spullen zijn we dus veel meer tijd kwijt. Daarnaast zijn losse spullen (die in een doos passen) niet verzekerd. Ons advies (let op; we leveren liever 20 dozen teveel dan te weinig – niet gebruikte dozen brengen wij niet in rekening en nemen we direct na de verhuizing retour).

 

Aantal personen  

1

2

3

4

5

Appartement

50

75

100

125

150

Woning

75

100

125

150

175

Ja. Conform CAO zijn wij verplicht onze verhuizers een hogere vergoeding te betalen op een zaterdag, zondag en/of feestdag. Hierdoor zijn verhuizingen op zaterdag 20% en resp. op zondag 60% duurder.

Ja, onze verhuizers zijn ook beschikbaar in de weekenden op zaterdag en/of zondag. Let wel op, hier geld een toeslag conform CAO.

Website

U kunt besparen door:

1) Zelf sterke verhuishulpen in te schakelen.

2) Verhuis vooraf de kwetsbare spullen, zoals tv’s, computers, vazen, hang- en vloer/tafel lampen, grotere schilderijen & planten met uw eigen auto. 

De makkelijkste manier is om eerst via onze website een offerte calculatie te doen. Zodra wij deze binnen krijgen, nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op om deze via een uitgebreid telefoongesprek door te nemen.

Geen probleem! Kies dan een hypothetische datum.

Hoogstwaarschijnlijk verhuist u naar een nieuwbouwwoning. Omdat onze verhuiscalculator gekoppeld is aan Google maps, is de kans vrij groot dat dit nieuwe adres nog niet geindexeerd is. Om een juiste berekening te maken, adviseren wij u om een nabij gelegen straat + huisnummer te kiezen.

De loopafstand is de afstand in meters tussen parkeerplek van onze verhuiswagen tot de voordeur van uw woning of appartement. Dus niet de afstand tot het appartement complex. De afstand kunt u het best benaderen door stappen te tellen.

Betaling

De betaling vindt altijd direct na de verhuizing plaats. We hebben helaas geen mogelijkheid om te pinnen. Na de verhuizing dient er middels iDeal afgerekend te worden. De senior verhuizer stuurt u via de mail of via whatsapp een betaallink. Nadat de betaling is ontvangen wordt de factuur gelijk gemaild.

Overig

Jazeker! Wij hebben nabij Eindhoven een ruime loods waar we uw inboedel veilig kunnen opslaan.

Bij ons kunt u voor € 30,- per maand 10m3 aan ruimte huren. Dit is incl. verzekering tot een bedrag van € 23.000 per inboedel.

Uw inboedel is verzekerd tot een bedrag van € 23.000,- tegen schades. Voor meer info klik hier om onze algemene voorwaarden te lezen.

Ja dat kan! Vul dan bij de aanvraag de volgende parameters in:

1) Vul twee keer hetzelfde adres in (het adres waar de sjouwers worden verwacht).

2) Vul bij inboedel - "ik weet het volume" het getal 1 (lees: één) in.

3) De calculatie berekend nu automatisch de prijs voor 2 sjouwers voor 3 uur.

Staat je antwoord er niet bij?

Neem contact op

Uw verhuizing compleet geregeld binnen 5 minuten.